Email
Meer weten? Bel onze klantenservice: +31 (0) 78 6102 500
Selecteer een pagina

Het begin

Agera Tools is voortgekomen uit Danpoort International Abrasives B.V. Sinds 1932 een gerenommeerd Nederlandse producent op het gebied van schuurmaterialen. Door de eigen productie en jarenlange ervaring kan Agera Tools profiteren van deze uitstekende knowhow. Door de ruim 80 jaar lange productie-ervaring van Danpoort kan Agera Tools zich een specialist noemen op het gebied van schuurmaterialen, slijpschijven en polijstproducten. De grote mate van flexibiliteit is daarbij een grote pré.

De concepten

Voor de retail is leveringsbetrouwbaarheid erg belangrijk. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in het concept, zodat we de verachtingen kunnen blijven waarmaken en zelfs overtreffen.
Het huidige assortiment Agera Tools omvat ruim 300 artikelen in het segment schuren, slijpen en polijsten. Wij leveren zowel aan de DHZ-handel als aan de professionele markt. ‘Quality to Create’ is waar wij voor staan. We hebben een brede productrange van uitstekende kwaliteit die geschikt is voor de doe-het-zelver en voor de professionele gebruiker.

Eigen productie geeft de voorspong

Het succes van Agera Tools berust op het feit wij zelf produceren. De afgelopen jaren is geïnvesteerd in het vergroten van de productiecapaciteit en vernieuwende productiemogelijkheden. Hierdoor blijft het kwaliteitsniveau en de servicegraad gewaarborgd voor de toekomst.
Wij kunnen vragen uit de markt onmiddellijk doorvoeren; Agera Tools heeft die flexibiliteit, want naast de eigen productie verzorgen wij ook het ontwerpen van verpakkingen. Dat er zo snel geschakeld kan worden, maakt de lijnen met de klant heel kort. Een belangrijk voordeel voor alle partijen.

Eigentijds en flexibel, dat is Agera Tools

De retailer krijgt medewerking van Agera Tools bij de invulling van passend schappenplan. Het is een compleet concept, zo kunnen we displays van 1 meter tot 8 meter vullen met onze uitgebreide range aan producten.
Het merk Agera Tools blijft groeien door onze flexibiliteit. Feeling blijven houden met de klant, goed naar de feedback luisteren en deze vervolgens doorvoeren in ons proces of productverbreding; zo blijft het merk groeien.