De Eisenwarenmesse – International Hardware Fair 2016 in Keulen was een groot succes voor Agera Tools. Wij kregen veel complimenten en positieve feedback van klanten en geïnteresseerde potentiele klanten. Men was erg te spreken over de breedte van het assortiment en de presentatie van de producten voor de DHZ en Retail markt.


SCHUURMATERIALEN VOOR DE SEMI-PROFESSIONELE SCHILDER
Tijdens de Eisenwarenmesse in Keulen hebben wij ons nieuw assortiment schuurmaterialen geïntroduceerd gericht op de semi-professionele schilders. Deze lijn is onderverdeeld in een basis lijn en professionele lijn.

Vanuit de markt kregen wij veel vraag naar een pakket hoogwaardige schuurmaterailen voor de semi-professionele schilder. Wij hebben een assortiment samengesteld waarbij prijs/kwaliteit belangrijk is. Agera Tools heeft een basis lijn alsmede een professionele lijn schuurmaterialen opgenomen. Het pakket bestaat uit oa. rollen, vellen, schijven, stroken en delta’s.


HOGE KWALITEIT DIAMANTSCHIJVEN
Agera Tools heeft een breed assortiment diamantschijven geschikt voor beton, gewapend beton, natuursteen en constructieve materialen. In dit assortiment vindt u diamant schijven van hoogwaardige kwaliteit voor de professional met een goede standtijd! Agera Tools heeft het juiste product om te zorgen dat u kwaliteit kunt leveren. Wij bieden “Quality to Create”.