Email
Meer weten? Bel onze klantenservice: +31 (0) 78 6102 500
Selecteer een pagina

Agera Tools en de retail

Agera Tools ontwikkelt haar concepten speciaal voor de retail. Per markt segment en doelgroep worden de verschillende assortimenten afgestemd op de behoefte in de markt. Daarnaast wordt er continue gekeken of het assortiment toerijkend is om de verschillende bewerkingen te doen en aansluit op het gebied van nieuwe machines en toebehoren. Naast complete schappenplannen kan Agera Tools ook werken met displays. Op deze manier kan er op een flexibele manier een invulling worden gegeven aan een seizoens behoefte en/of een campagne order.

Meer weten?
Neem contact op met onze klantenservice.

Schappenplan aanpassen aan uw winkel

Schappenplan afgestemd voor de doe-het-zelf markt

Agera Tools doe-het-zelf biedt de mogelijkheid om tot 8 meter schapruimte te vullen. Met ruim 350 verschillende producten is er voor iedere bouwmarkt een mooi assortiment samen te stellen.

Schappenplan Proline Gold voor professionele schilder

Met het Proline Gold assortiment stelt u het juiste aanbod samen voor de professionele schilder. Ruim 290 verschillende producten in hoge kwaliteit en verschillende verpakkingen.

Display opstellingen voor zowel doe-het-zelf als Proline Gold

Alle beschikbare producten in het doe-het-zelf assortiment alsmde in het Proline Gold assortiment kunnen worden opgenomen in een display. Op verzoek kunnen we speciale displays maken.

Wilt u meer weten over ons retailconcept? Neem contact op met onze klantenservice.